Despre noi

Încă din 2014, povestea Evergreen Events e povestea fiecărui eveniment, a fiecărui invitat care s-a bucurat de o experiență unică și amintiri frumoase. 

În mijlocul naturii, pe malul lacului Amara și la doar câteva minute de oraș, am creat un colț de Rai. Ne place să-l numim așa pentru că frumusețea lacului oferă o oază de liniște și vibrații aparte evenimentelor pe care le găzduim. 

Conceptul nostru este unic, tocmai pentru că ne dorim să oferim altceva într-o lume a evenimentelor standardizate. 

Astfel că, îți punem la dispoziție două pavilioane spectaculoase și un restaurant elegant, în care se îmbină armonios decorul modern cu referințele vegetale și priveliștea lacului. 

Pentru a te bucura cu adevărat de experiențe memorabile, avem și două piscine superbe, două pontoane pe lac, terasă, parcare și hotel pentru cazarea invitaților. Completăm cu meniuri rafinate, atenție la cel mai mic detaliu, ospitalitate și încredere. 

Fie că îți dorești o petrecere în aer liber, o cununie intimă la piscină sau pe ponton, o nuntă inedită în unul dintre saloanele noastre, noi îți suntem alături pentru ca evenimentul tău să fie așa cum ai visat.