Pavilion Luna

Din dorința de a oferi o locație elegantă, Pavilionul Luna este primul cort pe care l-am amenajat special pentru evenimente. 

Cu o capacitate de 400 de persoane, este alegerea potrivită pentru nunți, botezuri sau alte evenimente importante din viața ta. Designul este minimalist, dar în același timp elegant și impunător prin cromatica aleasă, reușind să creeze o atmosferă intimă, plăcută și de efect. 

Știm că atunci când alegi locația pentru evenimentul tău, atât interiorul, cât și exteriorul trebuie să fie în armonie deplină. Și mai ales să fure privirile. Exteriorul e Raiul adevărat, unde invitații tăi se vor simți ca într-o poveste. Pe de-o parte vor fi întâmpinați de o curte minunată cu fântână arteziană, iar de cealaltă parte, de o terasă cu priveliște superbă către lacul Amara. Terasa e amenajată cu arcade luminoase, foișor, bar și are acces direct către ponton, fiind locul perfect pentru fotografii memorabile. 

Vibrațiile naturale, frumusețea răpitoare a lacului, atmosfera intimă și liniștită sunt elementele originale și unice de care are nevoie evenimentul tău pentru a fi așa cum ai visat!