Pavilion Sole

Grandoare, eleganță și de efect.. Așa am descrie Pavilionul Sole, creat special pentru găzduirea evenimentelor mari și spectaculoase. Având o capacitate de 600 de persoane, locația noastră îți permite să organizezi nunta de poveste la care ai visat sau orice eveniment la care aștepți un număr mare de invitați. 

Accesul către acesta se face direct din parcarea interioară a locației, iar bucătăria proprie și toaletele sunt în continuarea salonului. 

În plus, ceea ce îl face unic este priveliștea minunată care va încânta privirile invitaților și va contribui ca evenimentul tău să fie cu totul special. Întreaga latură dinspre lac este descoperită, iar terasa din fața cortului se continuă cu o piscină deosebită. Unii i-ar spune lux și exuberanță, noi credem că este doar locul perfect ca să ieși din tipare și să oferi invitaților tăi o experiență de neuitat. 

Pentru că amintirile frumoase de la evenimentul tău nu rămân doar în fotografii, ci și în suflet, în emoția momentului, în priveliștea minunată a lacului care se tipărește pe retină.